Районът, в който полицаи и жандармеристи търсят изчезналия дупничанин Янек

...
Районът, в който полицаи и жандармеристи търсят изчезналия дупничанин Янек
Коментари Харесай

Търсят изчезналия Янек на площ от 300 кв.км, обиски текат и в София

Районът, в който служители на реда и жандармеристи търсят изчезналия дупничанин Янек Миланов, е уголемен до към 300 квадратни километра. Това стана ясно след визитата на основния прокурор Иван Гешев в Кюстендил.

Претърсвания се правят и на софийски адреси , както и на изоставени и необитаеми постройки и обекти.

43-годишният дупничанин Янек Миланов е в неопределеност от вечерта на 31-ви юли, когато за последно е засечен от камери за видеонаблюдение в джипа на телохранителя на братя Галеви - Васил Капланов-Каплата. Каплата е арестуван два пъти, само че за други следствия. Оттогава няма никакви следи или информации за дупничанина, който от години живее и работи във Франция, само че постоянно се прибира в родния си град.

Първоначално беше претърсен регион от към 120 квадратни километра. Сега периметърът е уголемен до 300 квадратни километра.

Пред репортерите основният прокурор Иван Гешев сподели, че макар ангажираността на чиновниците на Министерство на вътрешните работи към митингите в столицата, по издирването на изчезналия Янек Миланов се работи доста интензивно: " Продължава да се работи доста интензивно по случая " Дупница ". Надяваме се на пробив в това следствие ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР