Равносметката от срещата между ГЕРБ и Продължаваме Промяната е положителна.

...
Равносметката от срещата между ГЕРБ и Продължаваме Промяната е положителна.
Коментари Харесай

Разкритие от Лорер. Има ли фракции на ГЕРБ в Промяната?

Равносметката от срещата сред ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната ” е позитивна. Това разяснява Даниел Лорер, съгласно който Политическа партия е съумяла да извади групировката на Бойко Борисов от калната предизборна изразителност. Започнали да ги „ притискат ” да мислят в действителност за проблемите на хората и решенията, препоръчани от „ Промяната ”.

„ Видяхме нещо доста позитивно. ГЕРБ се разноски по материала на „ Промяната ” и сподели, че всичко им харесва, стига да има пари в бюджета. Най-интересното беше, че май-постигнахме и втори триумф през вчерашния ден. Ако мога да тълкувам мистериозното изявление на Борисов, той май ни поддържа за концепцията да заявяваме пред служебното държавно управление, че би трябвало да внесе бюджет ”, сподели още той.
-->
Дали последните събития към Политическа партия и ГЕРБ са стъпка към съдействие, Лорер отговори: „ Опазил Господ да е стъпка към каквито и да е било съдружни договаряния. Изолацията на ГЕРБ стана ясна от ден първи. Отне им три дни да си изберат ръководител на Народното събрание. Но ние доста ясно декларирахме, че проблемите на хората за нас са номер едно. Ние сме градивна съпротива и ще си приказваме с всеки, в това число и с тях ”, посочи депутатът.

Лорер още веднъж уточни изрично, че коалиция с ГЕРБ „ Продължаваме Промяната ” няма да направи и първият мандат няма да получи поддръжка от тях. „ Ако нашият Национален съвет реши - с втория мандат ще предложим държавно управление на малцинството с въпросните политики. Участие на ГЕРБ в държавно управление на „ Промяната ” също е немислимо ”, посочи още той.

Депутатът отхвърли в Политическа партия да има фракции към връзките с ГЕРБ. „ Нито отчасти, нито напълно „ Продължаваме Промяната ” ще поддържа каквито и да е обединения на ГЕРБ. По отношение на поддръжката за ГЕРБ нямаме никакви двоумения нито вътрешни полемики дали би трябвало да ги подкрепим, или те нас, с цел да сглобим някаква коалиция ”, акцентира Лорер.

С групата на „ Демократична България ” той изясни, че Политическа партия има доста огромно покритие на полезностите. За момента обаче нямало структурирани диалози за втория мандат с тях. „ Убеден съм, че и с Демократична България, и с евентуално още обединения в Народното събрание ще има диалози ”, добави депутатът.

Неговото мнение е, че нови избори са риск за всички политически играчи. „ Нашият главен принцип е, че се грижим за решение на проблемите на хората, каквото и да коства това политически ”, заключи Лорер.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР