Равенството на Португалия срещу Ейре постави под заплаха директното класиране

...
Равенството на Португалия срещу Ейре постави под заплаха директното класиране
Коментари Харесай

Ще остане ли Роналдо капо в ноемврийските квалификации?

Равенството на Португалия против Ейре сложи под опасност директното класиране на " селесао " за Световното състезание по футбол в Катар. Европейският отличник за 2016 година стигна единствено до 0:0 с островитяните и в последния си мач против Сърбия наложително не би трябвало да губи, с цел да се класира напред. 
Ще вкара ли Роналдо гол на Сърбия? 
Разбира се, всички погледи са вперени в огромната звезда на селекцията, водена от Фернандо Сантош - . Суперзвездата на Манчестър Юнайтед отнася съществени рецензии, че вкарва (основно) на тимове като Люксембург и Азербайджан, а в огромните мачове е бледа сянка на самия себе си. 
15 мача, 325 коефициент и един доста благополучен консуматор на efbet
Много почитатели на футболната игра обичат да показват знанията си в обществени мрежи и уеб сайтове за онлайн залози. Един подобен обаче &bdquo...

След като не съумя да се разпише против Ейре, той ще е пределно стимулиран да прати Португалия непосредствено на Мондиал 2022. Букмейкърът предлага коефициент 1.70 за това Кристиано да се разпише най-малко един път в срещата (по всяко време), което значи, че
букмейкърите чакат това събитие по-скоро да се случи, в сравнение с Роналдо да остане във втори следващ мач " капо ". За това той да е първият голмайстор в срещата ставката е 3.25. 

Какво може да се чака от Португалия - Сърбия? 
Срещата Португалия - Сърбия е в 21:45 часа българско време в неделя, като дуелът ще реши кой ще играе непосредствено на Мондиала в Катар и кой ще би трябвало да премине през бараж. В първата среща посред им селекциите приключиха 2:2, като тъждество и в този дуел е оценено на 3.40 от. Фаворит обаче е съставът на Португалия, като победа за домакина е оценена на 1.53. Сърбия да завоюва надлежно е 6.25. 

Интересен факт е, че във всеки дуел в историята през 21-и век сред Португалия и Сърбия се стига до попадение и в двете порти (7 мача). Вероятността " и двата тима да отбележат гол в мача " е оценена на 2.00, до момента в който да няма гол в най-малко една от двете порти е 1.90. 

За срещата сред Португалия и Сърбия efbet предлага над 150 благоприятни условия за
залог
" Искам да стана като кака Стойка ": От боксовата зала до статута на кумир със " златната " Кръстева (ВИДЕО)
Стойка Кръстева беше една от дамите, донесли най-голяма наслада на българския спорт въобще през последния век. Във време, в което спортн...

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР