Ръстът на битовата престъпност в продължаващия вече 14-месеца мандат на

...
Ръстът на битовата престъпност в продължаващия вече 14-месеца мандат на
Коментари Харесай

МВР системно укриват престъпления докато Рашков се занимава с незаконни арести и натиск над опоненти

Ръстът на битовата престъпност в продължаващия към този момент 14-месеца мандат на Бойко Рашков като министър на вътрешните работи, се удостоверява от престъпната хроника от миналата нощ. Читатели на ПИК от Северозападна България оповестяват за тежък престъпен случай от предходната нощ, при който двама мъже нахлули в дома на възрастен човек и го пребили. Нападателите налагали с дървени колове възрастния човек, който даже изпаднал в безсъзнание.

До момента от Министерство на вътрешните работи не оповестяват за нападението, което се трансформира в систематична процедура в последната година, при която информация за закононарушения се укрива от медиите. За сметка на това от Министерство на вътрешните работи постоянно пускат следено информация на обслужващи ги публицисти. Често от вътрешното министерство нерегламентирано се подава и информация, която има действен темперамент, в това число и доказателствени данни, С което се слага под риск провеждането на следващо наказателно гонене.

По неофициална информация, един от нападателите на дядото от предходната нощ е брат на килъра на 18 годишната Андреа от село Галиче, която откри гибелта си при започване на 2020 година Тогава на крайници в селото отиде даже обвинител №1 Иван Гешев, а причинителят от дълго време е в пандиза.

Липсата на взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата в последната година, което е по виновност на антагонистичните настроения на Бойко Рашков, все по-често дават своя извънредно отрицателен резултат. Колкото и да се прикрива, налице е взрив на битовата престъпност, нещо, за което неведнъж предупреждаваше Иван Гешев. Нещо повече, до момента в който Рашков се занимава с противозаконни арести на водача на опозицията, производство на компромати против основния прокурор и напън над политическите съперници на ръководещите, още веднъж се регистрира растеж на телефонните измамници.

Преди месеци от Министерство на вътрешните работи признаха за зачестили телефонни измами в региона на Добрич, а по-късно „ало – измамите“ започнаха да се усилват в Кюстендилско. По последни данни от последните седмици, взрив на измамите по телефон се регистрират към този момент и в Пазарджишко.

На фона на явно провали на Рашков като министър на вътрешните работи, шайката от „Продължаваме промяната“, отпред с Кирил Петков и Асен Василев, вършат обезверен опит да пробутат пенсионирания следовател за ръководител на Антикорупционната комисия. Целта на кукловодите на тандема Петков-Василев е, откакто оглави КПКОНПИ, Рашков да я трансформира в „бухалка“ на властта, която ще бъде употребена за напън над опозицията и тормоз на стопански съперници на спонсорите на „Продължаваме промяната“, „Демократична България“ и Българска социалистическа партия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР