Рашковото МВР е подслушало над 1000 български граждани и то

...
Рашковото МВР е подслушало над 1000 български граждани и то
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Рашковото МВР е подслушало над 1000 българи! Към някой от 20-те имоти ли хвърчат пари?

Рашковото Министерство на вътрешните работи е подслушало над 1000 български жители и то в интервал на предизборна акция, толкоз са издадените позволения за интервала октомври-декември 2021 година Около 900 позволения са издадени в интервала януари-март 2022 година Рязко се усили престъпността ли или Рашков искаше да знае какво се случва по централите на политическите партии?

Това съобщи шефката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на брифинг в Народното събрание, на който от партията разкритикуваха остро препоръчаните от държавното управление антикризисни ограничения.

“Бойко Рашков изскача от нищото в два случая – когато държавното управление има величествен проблем или когато сме в предизборна акция. Сигналът, които държавното управление даде през днешния ден е, че се готвят за предварителни избори. ”, уточни Атанасова.

”Докато в столицата има стрелби, Рашков още веднъж приказва за “Хемус “ и за чували с пари. Вече една година Рашков е на чело на Министерство на вътрешните работи. Какво откри за тази една година този герой за народна власт и за правда от всичко, което беше заявявал преди този момент или се е конценрирал единствено върху битка с политическия конкурент ”, запита още тя.

По думите ѝ вътрешният министър не говорел за увеличената престъпност, а си избирал една медия, пред която да даде магистрално изявление “как някакви пари отивали до някакви обитаеми места покрай София ”.

”Г-н Рашков, вие живеете в Симеоново в един от 20-те си парцела, да не би там да отиват някакви пари. Или към този момент не назовавате поименно къде тъкмо отиват тези пари, откакто ГЕРБ внесе иск за 100 хиляди лева против вас? ”, сподели Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР