Ръсел Бранд отрича `сериозни криминални обвинения`, за които твърди, че са повдигнати срещу него

...
Сега, по време на това време на промискуитет, връзките, които
Коментари Харесай

„Сега, по време на това време на промискуитет, връзките, които имах, бяха абсолютно винаги по взаимно съгласие. Тогава винаги бях прозрачен за това, почти твърде прозрачен , и сега също съм прозрачен за това.

„И да видя как тази прозрачност метастазира в нещо престъпно, което абсолютно отричам, ме кара да се питам, има ли друг дневен ред?“

Той продължи: „Наясно съм, че вие ​​казвате в коментарите от известно време [казвайки] „внимавай, Ръсел. Идват за теб, приближаваш се твърде много до истината, Ръсел Бранд не се е самоубил'.

"Знам, че преди година имаше вълна от статии - Ръсел Бранд е заговор теоретик, дясното крило на Ръсел Бранд. Наясно съм с новинарските медии, които правят телефонни обаждания, изпращат писма до хора, които познавам от векове.

„Сериозен и съгласуван дневен ред“

„За мен е ясно или поне ми се струва, че има сериозна и съгласувана програма за контролиране на този тип пространства и този вид гласове. И имам предвид, моят глас заедно с вашия глас.

„Нямам нищо против да използват моите книги и моята позиция, за да говорят за моето безразборно поведение по взаимно съгласие в миналото. Това, което сериозно опровергавам, са тези много, много сериозни криминални обвинения.

„Също така си струва да се спомене, че има свидетели, чиито доказателства директно противоречат на разказа, който тези две основни медии се опитват да изградят, очевидно, в това, което ми се струва, че координирана атака.

„Не искам да навлизам повече в това поради сериозното естество на обвиненията, но чувствам, че съм атакуван и очевидно те работят много тясно заедно. Очевидно ще разгледаме този въпрос, защото е много, много сериозен. Междувременно искам да останеш наблизо, да останеш буден, но по-важното от всичко това е, че ако можеш, моля те, остани свободен."

Бранд не назова вестника и телевизионната компания, за които твърди, че са отправили обвинения срещу него.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР