Ръсъл Уилсън и Денвър Бронкос сключиха нов договор, който ще

...
Ръсъл Уилсън и Денвър Бронкос сключиха нов договор, който ще
Коментари Харесай

Денвър направи Уилсън втория най-добре платен играч в НФЛ

Ръсъл Уилсън и Денвър Бронкос подписаха нов контракт, който ще направи 33-годишния куотърбек вторият най-добре заплатен състезател в Националната лига по американски футбол (НФЛ), оповестява Иън Рапапорт. Новото съглашение е за пет години и 245 милиона $, а обезпечените пари в него са 165 милиона $.

Според новия контракт, Уилсън ще прибира по 49 милиона $ годишно и с това той е единствено зад Аарън Роджърс (50.3 милиона) от Грийн Бей Пакърс по възнаграждение. 165-те обезпечени милиона също са на второ място в НФЛ зад 230-те на Дешон Уотсън от Кливланд Браунс.

С този контракт Уилсън ще бъде и вторият най-добре заплатен професионален състезател в Денвър, показва Адам Шефтър. В началото на юли Нъгетс подписаха за рекордните за НБА 264 милиона с центъра Никола Йокич. Ако и двамата изпълнят договорите си, сръбският баскетболист ще получи 19 милиона повече от куотърбека на Бронкос.

Уилсън бе притеглен от Денвър през март с голям трейд със Сиатъл. Той имаше да извършва още две години по предходния си контракт, подписан със Сийхоукс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР