Рапърът има нова страст - заел се е да научи

...
Рапърът има нова страст - заел се е да научи
Коментари Харесай

ПОЛИГЛОТ: Рапърът Румънеца с нова страст - учи китайски

Рапърът има нова пристрастеност - заел се е да научи китайски.

" Това е страховит език, доста забавна ми е китайската цивилизация. Много съм вдъхновен от китайската просвета и съществуване, те са толкоз разнообразни и забавни като хора, доста бих желал да отида в Китай. Имам един другар, който живее към този момент много години там, ожени се за китайка и там се усеща вкъщи си, макар че е безусловно друго.

Също по този начин одобрявам и китайската кухня, не е загадка, че всеки я обожава. Между другото се оказва, че тя не е тъкмо това, което ние ядем. Тук при нас множеството неща са пържени, които ги оферират в китайските заведения за хранене. Оказва се, че в Китай ядат доста здравословни и доста хубави храни. Ето, да вземем за пример, оризът, той не е пържен, а е на пара, всички неща, които те хапват, са доста потребни ", споделя той.
свързани новини6888на 14.06.2021
Решението да започва новото начинание е от към 3 месеца, когато стартира да учи китайски. " Още от ден първи те започнаха да ни учат да пишем писмени знаци, което на мен ми беше много необичайно, тъй като йероглифът няма нищо общо с каквото и да е, а и учителите ми по китайски, всички от тях са живяли в Китай, най-малко тези, с които съм работил. Хубавото е, че с изключение на, че учиш езика, те дават и съпоставения и самото му учене става много по-интересно в сравнение с, да вземем за пример, да си някъде единствено на урок или да си с чувството, че като че ли си в учебно заведение, в час или в клас. Доста по-интересно е и се докосваш до такива тематики, думи и писмени знаци, които ти самият си ги асоциираш незабавно с нещо, което ти е забавно. До момента сме взели към 500 йероглифа и дръзвам да настоявам, че почти мога да се оправя ", споделя още рапърът пред " Труд ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР