Рапърът DMX е починал на 50 години.С дълбоко прискърбие съобщаваме

...
Рапърът DMX е починал на 50 години.С дълбоко прискърбие съобщаваме
Коментари Харесай

Рапърът DMX почина

Рапърът DMX е умрял на 50 години.

" С надълбоко огорчение оповестяваме през днешния ден, че нашият обичан DMX, чието рожденото име е Ърл Симънс, умря на 50-годишна възраст в болница " Уайт Плейнс " заобиколен от семейството си, откакто беше подложен на животоподдържащи системи през последните няколко дни ", се казва в известие на фамилията до медиите.

" Ърл беше боец, който се биеше до самия край. Той обичаше фамилията си с цялото си сърце и ние ценим времето, прекарано с него. Музиката на Ърл въодушеви безчет почитатели по целия свят и емблематичното му завещание ще продължи да живее постоянно. Ние ценим цялата обич и поддръжка през този необикновено сложен интервал ", споделят още от фамилията на рапъра.

Музикантът DMX беше признат по неотложност в болница, откакто получи сърдечен удар в края на предходната седмица. Това оповестиха тогава членове на фамилията на рапъра за списание " Пийпъл ". 

Таблоидният уебсайт TMZ заяви, че повода за хоспитализацията на DMX е свръхдоза опиати, само че тази информация не беше доказана по-късно. Рапърът е получил сърдечен удар, дробовете му са отказали и няма мозъчна интензивност.

В предишното DMX намерено е приказвал за проблемите си с опиатите. През 2017 година анулира серия от концерти, с цел да влезе в център за рехабилитация. През 2019 година още веднъж му се наложи да лекува зависимостта си.

В неделя някогашния му управител заяви, че животът на DMX е поддържан във " вегетативно положение ".

Американският рапър Ърл Симънс, по-известен под прякора си DMX (Dark Man X), произлиза от Йонкърс, Ню Йорк. Роден е на 18 декември 1970 година, само че става прочут в края на 90-те години на предишния век с първия си албум "...And then there was X ", и с една от най-известните му песни до днес – " Party Up (Up in Here) ".

Псевдонимът му идва от името на инструмент, който той употребявал за своите осъществявания през 80-те години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР