Рапърът 100 кила се яви на матура, за да завърши

...
Рапърът 100 кила се яви на матура, за да завърши
Коментари Харесай

100 кила взе матурата по английски, не успя с БЕЛ

Рапърът 100 кила се яви на матура, с цел да приключи приблизително обучение 18 години откакто е бил възпитаник. Той се справил със зрелостния изпит по британски, само че не съумял с български език и литература /БЕЛ/. Работата му била анулирана поради нелепа неточност, описа 100 кила пред Нова тв. 

" Написах си името на листа. Свикнал съм да се подписвам непрекъснато, не знаех, че не би трябвало, с цел да остане работата анонимна. Бях се раздал. Но не съм афектиран. Допускат се неточности. Направил съм го по инерция. Ако в този момент съм бил за 4, на поправката ще съм за 6 ", безапелационен беше рапърът.

Той описа, че поради изключителното състояние не е съумял да върви на частни уроци и се е подготвил самичък за матурата. Прочел над 30 творби, както и сбити преразкази.

Явор приключи 4-та сменно-вечерна гимназия " Отец Паисий " в София. Звездата признава, че няколко пъти е повтарял 10-ти клас и най-после се отказал да върви. По-късно почнал да работи, с цел да оказва помощ на майка си и дребния си брат. 

След като стана прочут решил, че е срамно да няма тапия за приблизително обучение и записа вечерно учебно заведение, което съумя да изкласи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР