Рап звездата Алекс Милс (Alex Mills) заклейми употребата на забранени

...
Рап звездата Алекс Милс (Alex Mills) заклейми употребата на забранени
Коментари Харесай

АЛЕКС МИЛС ЗАКЛЕЙМИ УПОТРЕБАТА НА ЗАБРАНЕНИ ВЕЩЕСТВА

Рап звездата Алекс Милс (Alex Mills) жигосах използването на неразрешени субстанции от деца и възпитаници. Според наблюденията на известния български хип-хоп реализатор всеки втори младеж на 15-18-годишна възраст към този момент пие постоянно алкохол или пуши цигари, и освен.
" На мнение съм, че всяка обществена персона играе роля в развиването и бъдещите дейности на подрастващото потомство. Когато се приказва за алкохол, ще има интерес към него. Когато се приказва за марихуана, ще се използва все по-често. Благодарение на няколко реализатори от хип-хоп жанра, децата си мислят, че когато пушат, пият, използват опиати, са " съвременни ", само че не асимилират какъв брой нездравословно е това за тях. Ние, родителите, приказваме и даваме препоръки, само че не постоянно съумяваме да ги накараме да ни послушат.

Преди няколко дни имах преживелица с едно дете, което очевидно беше напушено. Спрях го и му споделих, че с тази приложимост на наркотични субстанции няма да стигне надалеч. Бях шокиран от неговия отговор. Момчето ми показа, че обичаният му рап реализатор пушел непрекъснато, пиел, вземал опиати и сега е доста прочут богат и най-много - жив. Бях шокиран от подобен отговор, безусловно останах безгласен в този разговор ", показа известният български хип-хоп реализатор Алекс Милс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР