Рап сензацията Криско провокира почитателите си в социалната мрежа, като

...
Рап сензацията Криско провокира почитателите си в социалната мрежа, като
Коментари Харесай

Криско изнуди Слави за дует

Рап сензацията Криско предизвика феновете си в обществената мрежа, като разгласява  фото, с което заяви, че през април ще излезе колаборация сред него и различен реализатор. „ Можете ли да познаете с кого? “, хвърли ръкавицата Кристиян Талев. На фрагмента дуетният му сътрудник е изразен посредством черен контур. Мнозина познаха, че става въпрос за шоумена Слави Трифонов.

Източници потвърдиха пред „ Марица ”, че Слави и Криско ще запеят в дует напълно скоро. Парчето е озаглавено „ Гледай по какъв начин се прави ” и този месец ще бъде промотирано. 
От екипа на габровеца издадоха каква е същинската причина гологлавият учиндолец да се навие на сходна колаборация. 

Всички помним безплатния концерт на Слави, който направи на „ Орлов мост ” в София. Тогава той прикотка известни реализатори да пеят за него, без да им заплати нито лев. Условието на Криско обаче било, че ще се включи в редицата на звездите, само че желае Слави да вземе присъединяване в някоя от идващите му песни.

Макар на Дългия да не му е по усета стилът на хип-хоп звездата, нямало накъде да мърда и се съгласил. Този концерт на Слави бил извънредно значим за него и желал да притегли колкото се може повече почитатели. Затова придърпал звезди от разнообразни жанрове, които да доведат още фенове. 

Поне Слави се появи като мъж, който държи на обещанията си и не прецака Криско.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР