Ранобуден турист изобличи абсурдната схема за запазване на шезлонгите на

...
Ранобуден турист изобличи абсурдната схема за запазване на шезлонгите на
Коментари Харесай

Такса почерпка за чадър и шезлонг до морето

Ранобуден екскурзиант изобличи неуместната скица за опазване на шезлонгите на първа линия, заяви " Флагман ". 

Мнозина посетители на нашето Черноморие забелязали, че тази година чадърите и шезлонгите на така наречен първа и втора линия по плажовете съвсем постоянно са заети. Небрежно са захвърлени хавлии, които пазят най-атрактивните места за определени туристи през целия ден. 

Флагман.бг получи сходни сигнали от Лозенец, Приморско, Нестинарка и Златни пясъци. В множеството случаи става въпрос за плажове, където тази година цените за сянката са нулеви или напълно алегорични.

„ Случвало ми се е да отиде в 8:30 часа на плажа и да няма свободни шезлонги – на всички места са нахвърляни кърпи “, жалва се читателка, която бе на отмора в Лозенец. Получено е и недоволство от Златни пясъци, където съгласно туристи имало практиката да се пазят най-хубавите места против дребна сума „ за почерпка “ на така наречен “шезлонгаджия “.

Ранобуден екскурзиант решил да ревизира защо става въпрос. Георги Владимиров е снимал малко видео и фотоси от Атлиман в Китен.

„ Реших да стана една сутрин в 5:00 и да жертвам съня си, за да видя какво, аджеба, се случва на плажа. Та, гледката беше следната: Една дама пристигна с огромна чанта, сходна на тези от Джъмбо, цялостна с кърпи, които нахвърли върху шезлонгите на първа и втора линия. След това седна настрана и закача. Малко по-късно госпожата стартира да настанява „ клиентите си “ си, а на последните снимки се вижда как им събира парите за услугата “, недоволства Владимиров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР