Рангел Бизюрев, обвинен за жестокото убийство на Димитър Малинов от

...
Рангел Бизюрев, обвинен за жестокото убийство на Димитър Малинов от
Коментари Харесай

Задържаният Рангел преобръща разследването за смъртта на Митко от Цалапица

Рангел Бизюрев, упрекнат за жестокото ликвидиране на Димитър Малинов от Цалапица, е бил арестуван през вчерашния ден. На специфичен брифинг това бе оповестено от органите на реда и прокуратурата. Залавянето е осъществено след взаимна работа на партньорските служби и е осъществено в Дания. Все още в ареста в северната страна е и самият Рангел. Очаква се по най-бързия метод да бъде екстрадиран за България.

 

Именно идването му у нас и показанията, които ще даде, може да извърнат цялото следствие за гибелта на 24-годишния Митко. Рангел е главният обвинен за осъщественото закононарушение. В ареста са и близнаците Валентин и Борислав, за които се счита, че са помогнали за укриването на натрупа, както и за бягството на Бизюрев. В своите спорни показания двамата братя хвърлят цялата виновност върху търсения до неотдавна Рангел. Именно неговите разкази за съдбовната нощ могат да дадат изясненост за съучастничеството на Борислав и Валентин в осъществяването на тежкото закононарушение. Голяма е вероятността в убийството да има забъркани и други лица, до които следствието да доближи, откакто Рангел опише за случилото се. Заради пропуски в първите часове след убийството бяха уволнени няколко полицейски шефове от ОДМВР Пловдив.

 

Рангел се е укривал извънредно усърдно като е употребявал мрежа от контакти за реализиране на бягството и илюзия на органите на реда. Той се е хванал да чисти прозорци в дребен град в Дания. Разследващите считат, че от самото начало той е поддържал връзка с околните си в България.

 

Делото против близнаците е планувано за 1-ви декември, когато се чака то да бъде върнато на начален стадий поради другите версии в показанията на двамата братя.

 

Източник: glasnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР