Рангел Бизюрев, който е заподозрян за убийството на Димитър Малинов

...
Рангел Бизюрев, който е заподозрян за убийството на Димитър Малинов
Коментари Харесай

Убийството на Димитър от Цалапица: Задържаха в Дания Рангел Бизюрев

Рангел Бизюрев, който е обвинен за убийството на Димитър Малинов в Цалапица, е арестуван в Дания по искане на българската прокуратура, научи bTV.

„ Поех ангажимент пред околните му, че ще се организира обективно и всестранно следствие “, уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи

Спрямо Бизюрев има издадена Европейска заповед за арест от лятото на тази година. По информация на bTV с решителност е открита самоличността на арестувания, чрез пръстови отпечатъци и фотоси.

Според близки и другари на момчето арестуваните близнаци се пробват да трансферират цялата виновност върху Рангел Бизюрев

Предстои в къси периоди нашите управляващи да изискат насилственото довеждане на лицето в България, където ще бъде упрекнат за ликвидиране. Разследването се управлява от Окръжната прокуратура в Пловдив. 

Задържането на Рангел Бизюрев е извънредно значимо, тъй като на процедура той може да опише какво са правили близнаците Борислав и Валентин Динкови, които бяха упрекнати в укриване, и по този начин да се трансформират техните обвинявания.

Тялото на 24-годишният Димитър беше заровено при опит закононарушението да бъде скрито.

 

Той беше разгласен за търсене дни преди тялото му да бъде намерено в края на юли. Според първичните разследвания Рангел Бизюрев беше избягал в Германия.

За закононарушението е планувано наказване – отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.

Издирваният мъж има регистрирани престъпни прояви, само че те са много обратно във времето. Той е напуснал България на 24 юли рано сутринта от летището в София, билетът му е бил авансово обезщетен. Не може да се каже обаче дали убийството е било авансово планувано.

Последваха редица митинги на жителите на Цалапица за задържането на килъра на Димитър.

Очаквайте детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР