Рамо до рамо“ дава възможност на хора с различни възможности

...
Рамо до рамо“ дава възможност на хора с различни възможности
Коментари Харесай

Социалната програма за заетост на Yettel търси новите си участници

„ Рамо до рамо “ дава опция на хора с разнообразни благоприятни условия за кариерна реaлизация в телекома
Yettel даде старт на осмото издание на своята стратегия за краткотрайна претовареност на хора с увреждания „ Рамо до рамо “. Социалната самодейност подава ръка на хора с разнообразни благоприятни условия в тяхното професионално развиване и в обществената им интеграция. За втора поредна година програмата предлага опция за изцяло отдалечено присъединяване, което я прави налична за всички искащи да се включат, без значение от обитаемото им място. Програмата е с дълготрайност 2 години и след приключването ѝ участниците могат да бъдат назначени на непрекъснат трудов контракт в Yettel. Операторът предлага и поддръжка и упътвания на краткотрайно заетите в по-нататъшното им кариерно развиване, без значение дали то продължава в компанията или отвън нея.

„ В Yettel имаме вяра, че всеки човек заслужава опция да развива капацитета си. С програмата „ Рамо до рамо “ подаваме ръка на хората със усложнения да покажат своя гений, да имат професионална реализация и равни условия на труд. Нещо повече, ние освен им предлагаме работно място, само че и мотивираща, другарска среда, която да им вдъхне убеденост. Щастливи сме, че от 2015 година до в този момент сме дали късмет на доста хора, някои от тях към този момент наши сътрудници на непрекъснати позиции, да намират поле за професионално развиване и да се усещат пълноценни членове на обществото “, сподели Евелина Цонева, Мениджър ръководство на гения.

В рамките на програмата участниците стават пълноправни членове на екипа и работят по настоящите бизнес действия и най-новите планове, като учат от опитни експерти в определеното от тях направление. Успоредно с това всеки от тях е подсилен от персонален наставник и получава опция за поддръжка от корпоративния психолог.  Благодарение на менторството и работата в екип участниците получават нужната среда  да обогатят професионалните си умения и да бъдат по-конкурентни на пазара на труда. Тази година отворените позиции в „ Рамо до рамо “ са в областите на работа с данни, обслужване на клиенти, данъчно счетоводство, счетоводни доклади и разбор.

„ Рамо до рамо “, позната преди като Open Mind, е измежду най-устойчивите и дълготрайни начинания на Yettel. Тя е израз на целенасочените старания на компанията в посока отворена и налична работна среда за хората с увреждания и одобряването на равните благоприятни условия като главен принцип и цел както за бизнеса, по този начин и за обществото. До момента в програмата са взели присъединяване 36 души, които са получили финансово заплащане по отношение на заеманата позиция и имат сполучлива кариерна реализация в или отвън компанията. След привършване на двугодишната стратегия участниците получават поддръжка в по-нататъшния им професионален път.

Предварителният асортимент на претендентите се реализира благодарение на неправителствената организация JAMBA, а бъдещите участници могат да аплайват по една от отворените разгласи по програмата до 20.09.2022 година

Позициите в осмото издание на „ Рамо до рамо “ са:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР