Ралица Василева заряза CNN заради образованието. Известната водеща на международния

...
Ралица Василева заряза CNN заради образованието. Известната водеща на международния
Коментари Харесай

Ралица Василева заряза CNN заради образованието

Ралица Василева заряза CNN поради образованието. Известната водеща на интернационалния новинарски канал, взе решение да се откаже от малкия екран в името на по-висше богатство, научи HotArena.

„ Щатският пазар не е като българския. Американците търсят млади лица и постоянно съм била наясно с това. Затова отдръпването ми беше в точния момент ”, споделя Ралица.
56-годишната Василева се опита да върне годините обратно още през 2016, като се подложи на няколко интервенции, с цел да наподобява по-млада. Но не остана удовлетворена от резултата и се отхвърли по-късно.

Журналистката работи за малко като пълководец в огромна датска компания, само че напусна след шест месеца, защото й липсваше животът в Съединени американски щати. Някогашната тв звезда споделя, че желае да се пенсионира в Америка, където работи към този момент 25 години.

Няма желание да се връща в България, а и пенсията й в Съединени американски щати е много висока–4000 $. От тази есен тя е и хоноруван учител в Държавния университет в Джорджия, в катедрата по всеобща връзка. Заплатата там е от порядъка на 5000 $ месечно, което е три пъти по-малко от парите, които взима като водеща в Си Ен Ен.

„ Доволна съм да се занимавам с учителска специалност. Това ме изпълва с благополучие, контактът с младежите е зареждащ ”, безапелационна е Василева.

Ралица се забавлява с концепцията да стане актриса, още повече, е снимала преди години в киноцентъра в „ Бояна ”. Тогава околните й не били уверени, че ще има триумф, само че тя съумяла да пробие, въпреки и с различен професионален старт, написа " България през днешния ден ".

През 1991 година тя отпътува за Америка, където кара стаж в малкия екран на Тед Търнър, само че я харесал и й предложили да остане за непрекъснато.

За нея обаче триумфът има две лица – професионалния напредък не компенсира отсъствието й от живота на сина й Александър, макар че го обкръжава през годините с доста обич, с цел да не страда от отсъствията й от вкъщи.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР