Ралица Паскалева е майка, съпруга, актриса и според нея най-обикновен

...
Ралица Паскалева е майка, съпруга, актриса и според нея най-обикновен
Коментари Харесай

Ралица Паскалева шокира: Била съм жертва

Ралица Паскалева е майка, брачна половинка, актриса и съгласно нея най-обикновен човек. Все още се пробва да спре да дава шансове на хора и обстановки, които са я разочаровали досега.

„ Красотата е субективно разбиране. В средата ни има доста злоба, завист и двуличие. Сериозен фалш. Опитвали са се да ме вкарат в конспирация или подмолна игра, само че в никакъв случай не вземам участие в такива. Когато позволиш по някакъв метод някой да те малтретира, унижава или мачка, ти си го разрешил. Не разбирам подобен вид хора, които са подготвени на всичко, с цел да се докопат до някаква популярност, популярност, пари “, безапелационна е актрисата.
-->
" Била съм жертва на доста тежка операция, която ме е довела до положения да имам страхове дали съм надарена, красива, интелигентна, стойностна … Огледалото от време на време не може да ти даде верния облик, когато ти не се гледаш с подобаващите очи. Никога няма да разреша на злото да победи. Няма да покажа, че съм засегната от неприятното, от живота… Предпочитам да приказвам за положителните неща ", призна тя пред Мариян Станков-Мон Дьо.

Актрисата си спомни и за великия Стефан Данаилов.

„ Аз съм виждала в него единствено положителни качества. Той беше човек, който скрито плащаше семестри на студенти, които нямаха финансова опция и закъсняваха с вноските. Ако някой се закашляше в залата, незабавно го водеше на доктор. Ако някой беше гладен, купуваше пица за всички. Много ми липсва. Няма да не помни препоръките, които ми е давал. Едно от най-важните неща е, да не се оставям да ме мачкат. Разказвал ни е за неговата кариера, когато е преживявал сериозна злоба и ревнивост от страна на негови сътрудници. Може би ни ги е разказвал тези неща, с цел да ни покаже, че това не го е спряло и сломило “, спомня си актрисата за Мастера, обичан от студентите от всичките си класове.

За неуспехите и триумфите в кариерата

„ Това е линия на характера ми. За всяка своя роля съм свръхкритична. Никога някой в семейство или другари не ме е чувал да кажа суперлатив за моя роля. Винаги ще намеря някакъв недостатък. Може би най-хубавата ми роля дотук е, тази в „ Откраднат живот “. Имам снимани над 400 епизода. Шегувам се, че единствено метеорит не ме е удрял. Блъска ме кола два пъти, бях в кома, с амнезия, два пъти родих, изневерих, ожених се, разведох се, съдиха ме и какво ли не ми се случи в сериала. Затова, може би тази роля ми е на сърце, а не тъй като съм я изиграла феноменално. Най-много съм дала за тази роля. Обичам да играя неприятните герои и първата ми роля беше в учебно заведение „ Снежанка и седемте джуджета “ на немски език. Искаха да играя Снежанка, само че за мен това беше супер скучно. Исках да играя Злата кралица. В момента бих желала да играя някаква ера, да вземем за пример 30-те години или уестърн. Затова и отхвърлих няколко плана през последната година. Не желая да играя тази, която разрушава фамилии или подвига кавги. След като толкоз време си бил на ефир, би трябвало да направиш нещо тотално друго, даже приказвам за образна смяна. Склонна съм да направя огромна промяна “, споделя тя.

За присъединяване й в „ Като две капки вода “

„ Изискваше се доста сериозна храброст у мен. Отказвах няколко сезона поканата за присъединяване. Защо? Първо когато приемеш ангажимент, би трябвало да си на 100% в него. Неща с по пет дини под една мишница, не ми се получават. Имах съществено терзание да не предобрим медийната ни изява. Имах проблем с това да не сме в есенния сезон на медията и след три месеца да сме още веднъж в праймтайм. Най-главното нещо, което ме притесняваше е, че не обичам да пея. Никога не съм пяла и изпитвам позор да пея. Чудех се по какъв начин цели 12 лайва, аз ще излизам и ще пея пред аудитория. Преди да влезем в предаването, отидохме на вокален възпитател. Отидохме при Дони, който е музикален продуцент на предаването. С него се разходихме по пианото, с цел да забележим какво е ситуацията “, споделя Ралица Паскалева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР