Ръководството на Ювентус няма да прави спънки на левия краен

...
Ръководството на Ювентус няма да прави спънки на левия краен
Коментари Харесай

Лични проблеми слагат на тезгяха титуляр от Юве

Ръководството на Ювентус няма да прави пречки на левия краен бранител Алекс Сандро и ще го продаде през януари. Предполага се, че Манчестър Сити и Челси са измежду заинтригуваните,а трансферната сума би достигнала 60 милиона евро.

Конте непременно желае Алекс Сандро, в случай че Давид Луис бъде продаден

През лятото „ бианконерите” отхвърлиха предложения на стойност 70 милиона от общоевропейската валута, с цел да задържат бразилеца, който се утвърди като един от главните футболисти в селекцията на Масимилиано Алегри.

За никого не е загадка, че от началото на сезона 26-годишният някогашен състезател на Порто показва голям спад в представянето си. Неслучайно нощес той остана на пейката при 1:0 в дербито против Наполи, а позицията му на терена зае отписвания от мнозина Квадво Асамоа.

Конфликт в Юве, трима поискали да си вървят?

Генералният управител на Юве Джузепе Марота бе индивидът, който хвърли най-малко малко светлина върху протичащото се. „ Много пъти сме казвали, че когато даден състезател изиска да бъде продаден, без значение от престижа и смисъла му за клуба, ние сме подготвени да го сторим. Когато един футболист е неудовлетворен, най-добре е да го оставиш да си тръгне”, сподели Марота.

Манджукич стартира брожения в Ювентус

„ В случая на Алекс Сандро, той откликна с цялостно единодушие на концепцията да остане при нас. Неговото показване се дължи на персонални проблеми, които не считам да обсъждаме”, добави шефът.

Алекс Сандро има контракт с Ювентус до юни 2022 година и това значи, че кандидат-купувачите фактически ще би трябвало да се бръкнат със сериозна сума, каквато без подозрение „ остарялата госпожа” ще изиска.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР