Ръководството на туристическо дружество Бонония“-Видин съобщи, че е изгубило съдебния

...
Ръководството на туристическо дружество Бонония“-Видин съобщи, че е изгубило съдебния
Коментари Харесай

Туристическо дружество „Бонония“ изгуби съдебния спор за стопанисването на бившата си база

Ръководството на туристическо сдружение „ Бонония “-Видин заяви, че е изгубило правосъдния спорт за стопанисването и ръководството на някогашната туристическа база на сдружението – днешния хотел „ Дунав “.
Първоначално Видинският областен съд отсъжда в интерес на сдружението, само че по-късно според решение на Софийския апелативен съд компанията „ Универсал-Ю “ ще има по-голям дял от акциите на компанията „ Бонония Турист “, която е притежател на хотела. Решението произлиза според прелиминарен контракт за отдаване чартърен въз основата, подписан преди години.
" Въз основа на това решение, което е дефинитивно, съдът ни принуждава да прехвърлим уговорена част, която наемателят, нашият съучастник, твърди, че има по контракта ", сподели ръководителят на сдружението Борислав. 
" Смисълът на конференцията не е да плачем по какъв начин ни излъгаха. Аз считам, че такива неправителствени организации като нашата са част от обществото. В известна степен имуществото, което притежаваме, е и социална благосъстоятелност, по този начин или другояче ние работим в интерес на обществото ", разяснява още Милчев. /БТА
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР