Ръководството на ЦСКА-София работи по привличането на нов вратар. По

...
Ръководството на ЦСКА-София работи по привличането на нов вратар. По
Коментари Харесай

ЦСКА-София привлича полски национал, минал през Блекбърн и Динамо

Ръководството на ЦСКА-София работи по привличането на нов вратар. По информация на “SportoweFakty” отборът от “Армията” демонстрира сериозен интерес към полския пазач Гжегош Сандомиерски. 28-годишният Сандомиерски отхвърли да възобнови контракта си с елитния Краковия и в най-скоро време се чака да се раздели с клуба от Екстракласа.

Това ще бъде отлична опция за “червените” да го привлекат в редиците си като свободен сътрудник преди началото на втория дял от сезона в Първа професионална лига. В момента старши треньорът Стамен Белчев разполага с трима вратари на поста - Витаускас Черняускас, Георги Китанов и Слави Петров. Литовецът е първи избор на хасковлията, само че и той нерядко е прекомерно неуверен в изявите си.
 Витоша(Бистрица) - ЦСКА-София @@@По информация на изданието Гжегош към този момент е договорил персоналните си условия с ЦСКА-София и в най-скоро време се чака да дойде в България. Роденият през 1989-а година пазач бе неизменим титуляр в състава на поляците през последните няколко сезона, само че от началото на този загуби мястото си под рамката на вратата.
 Витоша(Бистрица) - ЦСКА-София @@@Сандомиерски сигурно ще търси ново предизвикателство, с цел да може да натрупа игрови минути и вероятно да попадне в състава на Полша за Световното състезание в Русия това лято. В кариерата си вратарят е играл за Ягиелония (Бялисток), Рух (Високи Мажовики), Генк, Блекбърн, Динамо (Загреб) и Завиша. За националния тим има 3 мача, като всичките са в другарски срещи, изиграни през 2010 и 2011 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР