Ръководството на ЦСКА-София официално съобщи раздялата със Саша Илич и

...
Ръководството на ЦСКА-София официално съобщи раздялата със Саша Илич и
Коментари Харесай

ЦСКА-София освободи Саша Илич

 Efbet2023 Horizontal
Ръководството на ЦСКА-София публично заяви раздялата със Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович.

Ето какво ЦСКА - София на своята публична фейсбук страница:

" Ръководството на ЦСКА взе решение за промяна на треньорския щаб на тима. Сашата Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович са освободени.

Благодарим на всички тях за отдадеността и пристрастеността, с които работиха. Признателни сме за колектива, който сътвориха и който беше в основата на сполучливите ни мачове през миналия сезон. Оставаме с извънредно топли и другарски усеща и постоянно ще оценяваме метода и отношението им към всички в клуба. На „ Армията “ те постоянно ще са добре пристигнали и задушевно посрещнати!

Във футболно отношение обаче отборът ни буксува и има потребност от смяна, която считаме, че би пристигнала с идването на нов треньорски щаб. Информация за новия треньор на ЦСКА ще получите в къси периоди. "

Саша Илич и щабът му поеха ЦСКА-София при започване на сезон 2022/23, като до последния кръг на шампионата " алените " бяха един до друг с Лудогорец в борбата за купата. Началото на новата акция обаче започна  извънредно мъчно за " армейците ". Футболистите на сръбския експерт дадоха старт на сезона в efbet Лига с  равенство - 0:0 против Хебър и сложна победа с 1:0 против Крумовград. Най-разочароващият резултат пристигна против румънския Сепси на стадион " Българска войска " в първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. " Червените " демонстрираха слаба игра, макар новите прехвърляния и изгубиха с 0:2. Така задачата им да продължат напред в шампионата ще бъде доста сложна. Реваншът е в четвъртък от 20:00 часа.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР