Ръководството на ЦСКА ще следи под лупа изявите на четирима

...
Ръководството на ЦСКА ще следи под лупа изявите на четирима
Коментари Харесай

Четирима армейци ще трябва да се борят за мястото си в ЦСКА

Ръководството на ЦСКА ще следи под лупа изявите на четирима футболисти до края на сезона, които са с плаващ статут за своето бъдеще. Става дума за Федерико Варела, Йоан Бай, Бисмарк Чарлс и Яник Вилдсхут, написа " Мач Телеграф ".

Всички те имат контракти с " алените " и не стават свободни сътрудници през лятото, само че не убеждават с представянето си от началото на сезона. Нито един от тях не е корав титуляр, въпреки че Вилдсхут много постоянно стартира измежду 11-те.
 Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в
Венци Стефанов: Феновете на ЦСКА ще са в " клетката ", билетът ще коства 50 лв.

" Плащат си по 50 лв. и влизат "

Варела постоянно е малтретиран от травми. Ясно е, че той е добър футболист, само че това, че рядко е в оптимална кондиция, му пречи да покаже най-хубавото от себе си.

Йоан Бай бе първият притеглен в ЦСКА при започване на този сезон, когато треньор на " алените " към момента беше Любослав Пенев. Той стартира сезона като титуляр, само че последователно отстъпи своето място.

При Бисмарк Чарлс отстъплението е повече от очевидно. Той е към този момент над година на " Армията " и предходната му пролет беше мощна, като вкара 2 пъти в 12 срещи в елита, а също така се трансформира в воин, носейки Купата на България на " алените ", откакто вкара на Арда във финала. От тогава до момента, в 14 срещи той няма нито един гол.

Вилдсхут към момента няма гол в efbet Лига към този момент над 23 часа, или по-точно в 1393 минути. Ако той не промени по някакъв метод своето показване, през лятото е напълно реалистично да му се търси нов клуб.
 Федерико Варела получaва нов късмет да се потвърди
Федерико Варела получaва нов късмет да се потвърди

Той може да стартира като титуляр за ЦСКА в мача с Локомотив (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР