Локомотив (София) приема днес от 17:45 часа Ботев (Враца) в

...
Локомотив (София) приема днес от 17:45 часа Ботев (Враца) в
Коментари Харесай

Бозата разкри бъдещето на Краси Балъков и отсече: Локо ще се спаси!


Локомотив (София) приема през днешния ден от 17:45 часа Ботев (Враца) в несъмнено най-интересният конфликт от група Б на плейофите. Битката за оцеляване се завърза още по-сериозно след неверната стъпка на железничарите на стадион " Ивайло " - 1:1.

Врачани пък несъмнено живнаха след двете победи над Пирин и вкъщи, и към този момент гледат все по-смело към спасението. То обаче минава през наложителни точки и в " Надежда ". Локо на собствен ред също няма право на неточност, в случай че желае да продължи да държи ориста в свои ръце.

Президентът на " червено-черните " Иван Василев обаче е все по този начин оптимист и има вяра, че и наесен, когато Локомотив става на 95 години, тимът ще е част от елита, тъй като там е неговото историческо място.
 Феновете на Локо (София) оповестиха протест на домакинските мачове на тима
Феновете на Локо (София) оповестиха протест на домакинските мачове на тима

Ето за какво

" Аз мисля, че ще си останем в Първа лига, какъв е казусът да го създадем?! Има още три мача, в които се надявам, че момчетата ще се показват добре. Подобрението и ентусиазмът при Красимир Балъков са на разположение. Играчите ни не са неприятни, просто по този начин се стекоха нещата. Сезонът стартира малко зле за нас. Когато нямаш точки идва и терзанието. Това е казусът. Вярвам, че футболистите ще покажат това, което могат в оставащите борби и ще приключим почтено шампионата. Не мисля, че на дневен ред е да отпадаме ", безапелационен бе предприемачът пред " Тема спорт ".

" Чака ни празник наесен - 95 години Локомотив (София). На тима не му отива да е на друго място с изключение на в елита. Мисля, че с повече комнцентрация и положително показване ще останем в Първа лига ", добави Василев.

Относно бъдещето на старши треньора Красимир Балъков, който пое железничарите на пожар той съобщи: " Договорът му е до края на сезона. После ще забележим. Ще седнем и ще беседваме за бъдещето му. Така сме се разбрали. Момчето пристигна да ни помогне в сложен миг, тъй като изпаднахме в една рецесия, като загубихме много мачове. Някои бяха наложителни за печелене. С Балъков имаме по-голяма сигурност. А към този момент какво ще се случи, Господ знае. Лошото е, че " топка " е от женски жанр и всичко може да се случи. Групата е доста забавна. Няма слаби тимове в нея. Три финала има да изиграем и нека да успеем. Аз съм уверен, че ще се спасим ", изрази оптимизъм притежателят на столичните железничари. Той изрече съболезнованията си за кончината на предходния ментор на отбора Данило Дончич. " Загубихме огромен, същински, локомотивец. Трябва да играем и за него ".

" Червено-черните " обаче няма да могат да разчитат на поддръжка от трибуните. Организираните почитатели на Локомотив (София) оповестиха протест за семействата до края на сезона, недоволни от отношението на охранителната компания на стадиона към тях. С позиция, оповестена в сряда, те оповестиха, че няма да са на трибуните в " Надежда ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР