Ръководството на Тотнъм се е спряло на треньора на Фейенорд

...
Ръководството на Тотнъм се е спряло на треньора на Фейенорд
Коментари Харесай

Тотнъм вече има своя първи избор за мениджър, всеки момент ще отправи оферта

Ръководството на Тотнъм се е спряло на треньора на Фейенорд Арне Слот като водещ вид за нов управител на клуба, разкрива “Дъ Атлетик ”. В момента лондончани приготвят и формалната си оферта към наставника, който през този сезон направи своя тим първенец на Нидерландия.

Сред спряганите имена за поста на “Тотнъм Стейдиъм ” бяха още тези на Роберто Де Дзерби, Луис Енрике, Юлиан Нагелсман, Чаби Алонсо, Рубен Аморим и Ангелос Постекоглу. Преди дни пък изпълняващият сега ролята на краткотраен управител Райън Мейсън изиска позицията за непрекъснато.

Арне Слот е на 44 години и кариерата му на старши треньор е скромна - единствено четири сезона до момента. Преди Фейенорд той беше отпред на АЗ Алкмаар, където се задържа година и половина до декември 2020 година

Той има контракт с сегашния си отбор до 2025 година, което значи, че Тотнъм евентуално ще би трябвало да заплати наказателна клауза на гранда от Ротердам.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР