Ръководството на Спартак обясни защо се бави концесията за стадион

...
Ръководството на Спартак обясни защо се бави концесията за стадион
Коментари Харесай

Ръководството на Спартак обясни защо се бави концесията за стадион Тодор Диев

Ръководството на Спартак изясни за какво се бави концесията за стадион " Тодор Диев ". Информацията бе оповестена в формалната “Фейсбук” страница на Спартак (Пловдив), в която почитателите на “гладиаторите” се заканиха, че нещата няма да бъдат оставени по този начин. От известието излиза наяве, че казусът е бил във компанията, която е натоварена със задачата да приготви нужните документи.

" Драги спартаклии, стана ясно, че и на сесията в четвъртък (13 юни), точката за концесията на стадион " Тодор Диев " още веднъж няма да бъде в дневния ред. Ние, като хора, милеещи за обичания клуб, няма да оставим нещата по този начин. След като от Община Пловдив мълчат по значимия случай за нас, а и за огромна част от Пловдив, ние потърсихме отговор от клуба! Няма по какъв начин последователите на този огромен клуб, отбор-шампион, да стоят в незнание! "
 Стадион @@@
" Проблемът е във компанията която прави документите. Това е една компания в цяла България. Нашите документи към този момент минаха през всички министерства. До седмица ще бъдат подготвени корекциите и ще гласоподават концесията ", обясниха от управата на Спартак.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР