Ръководството на Септември (София) е стартирало преговори за разтрогване на

...
Ръководството на Септември (София) е стартирало преговори за разтрогване на
Коментари Харесай

Септември гони французин

Ръководството на Септември (София) е стартирало договаряния за анулиране на контракта на французина Аласана Диаби. Защитникът почнал да прави фасони пред треньорския щаб по тази причина, че не е част от титулярния състав и това е предизвикало решението на клуба да му уточни изхода, написа “Тема Спорт”.

Той записа 6 мача от началото на сезона и несъмнено не сподели, че е с класа над българските си съперници. След възобновяване на Стилиян Николов, който се чака през днешния ден да е титуляр против Локомотив (София), изборът на централни бранители пред Христо Арангелов става много богат. Той разполага с румънеца Александру Бенга, както и с младите Васил Добрев и Иван Арсов. В центъра може да се изявява и Георги Стоичков, който е употребен и като десен бек, и като вътрешен халф.

Очаква се дебют през днешния ден да направи последното ново попълнение на Септември - Дарко Глишич. Македонецът е ляв бек и ще може да покаже качествата си, които са му обезпечили и повиквателни за националния тим на своята татковина. В състава място ще откри и колумбиецът Веласкес, до момента в който другият футболист с паспорт отвън Европейски Съюз - Яя Меледже, ще получи отмора и изобщо няма да е в групата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР