Ръководството на Реал Мадрид подготвя първа официална оферта за нападателя

...
Ръководството на Реал Мадрид подготвя първа официална оферта за нападателя
Коментари Харесай

Ясно е кога Реал ще прати оферта за Мбапе

Ръководството на Реал Мадрид приготвя първа публична оферта за нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Според Le Parisien, първото предложение към френския гранд ще бъде отправена на 15 август.

Пари Сен Жермен се пробва да продаде най-голямата си звезда, откакто той отхвърли да подпише нов контракт. Настоящият договор на футболиста изтича през идващото лято, което значи, че в случай че остане във френската столица и през този сезон, то той ще напусне без трансферна сума. Този вид обаче въобще не е по усета на управлението на парижани и те се пробват да трансферират звездата си.

Реал Мадрид е най-близо до подписа на Мбапе, защото „ кралския клуб ” е подготвен да предложи най-висока сума от европейските грандове, а желанието на самия футболист е той да остане в Европа още няколко години. Предложение към него има и от Саудитска Арабия.

Заговори се даже, че нападателят може да се озове чартърен във Висшата лига, защото от Пари Сен Жермен обмислят да не разчитат на Мбапе, в случай че въпреки всичко той не реализира трансфер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР