Девет епизода - толкова беше нужно на The Last of

...
Девет епизода - толкова беше нужно на The Last of
Коментари Харесай

Първи новини за втори сезон на сериала The Last of Us: Последните оцелели

Девет епизода - толкоз беше нужно на " The Last of Us: Последните оживели ", с цел да си завоюва милиони правилни почитатели по целия свят. Едва ли някой очакваше сериал, основан на компютърна игра, да е толкоз сполучлив.

Какви са проектите за втори сезон на " The Last Of Us: Последните оживели "

Изненада, изненада...

Но очевидно комбинацията от много настоящата тематика за световна болест и последвал апокалипсис дружно с фантастичните артисти в основните функции - Педро Паскал и Бела Рамзи, съумя да свърши чудеса.

Вторият сезон на сериала на НВО Мах се чака да излезе чак през 2025 година Въпреки това преди часове почитателите му бяха много разчувствани да видят първи фрагменти от него, въпреки и единствено два. Те бяха споделени в формалния Instagram профил на " The Last of Us: Последните оживели ".

На единия виждаме Джоел (Паскал) в нощна конюнктура да беседва с някого, който е в тил. На другия пък е Ели (Рамзи), която се промъква въоръжена навътре в постройка. Разбира се, нито един от двата ни издават по някакъв метод нещо за сюжета на втори сезон.

" The Last of Us: Последните оживели " е основан на играта The Last of Us, а действието се развива към 20 години след края на цивилизацията, каквато я познаваме. Джоел е претрупан със задачата да прекара 14-годишната Ели отвън зоната на карантината. Привидно незначителната задача се трансформира в тестване по оцеляване.

Първи сезон на " " е разполагаем за стриймване в НВО Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР