Ръководството на ПП ВМРО - Българско национално движение-Софийска област излиза

...
Ръководството на ПП ВМРО - Българско национално движение-Софийска област излиза
Коментари Харесай

ВМРО се възмущава от ЛГБТИ анкети за учители

Ръководството на Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " -Софийска област излиза с протестна декларация във връзка анкети на ЛГБТИ организации, които се дават за попълване на учители и шефове в българските учебни заведения.

Вътрешна македонска революционна организация са обезпокоени, че през последните месеци има невиждан напън върху българските учители. " Натискът идва от редица организации, Неправителствени организации и всевъзможни други заболели мозъци. Защо споделяме заболели мозъци, тъй като точно такива хора под една или друга форма се пробват да изкривят възпитанието на бъдещото на нашата страна - децата ", пишат в декларацията си от Вътрешна македонска революционна организация - София област.

Вътрешна македонска революционна организация са безапелационни, че през Възраждането " точно българското школо приготвя основите за построяването на българската нация. Именно даскалите са първите, които освен с огнени слова, само че и с оръжие в ръка поведоха народа към освобождението от 5-вековно турско иго. Днес, 140 години след Освобождението, сме очевидци на това по какъв начин редица фондации се пробват да вметнат във възпитанието на децата ни една неистина, по-страшна даже от лъжата наречена комунизъм ".

Чрез разнообразни начини и способи се упражнява напън върху просветителното министерство, върху шефове, върху учители да се попълнят измислени анкети за " джендъри ", " пендъри " и всевъзможни други измислици. Вместо да преиздават Вазов, Ботев, Паисий те издават материали с погрешна информация на съществуването на нещо друго от мъжа и дамата, възмутени са от Вътрешна македонска революционна организация.

Допълват, че от профсъюз " Образование " към КТ " Подкрепа " вземат участие в взаимни планове с ЛГБТИ, вместо да се грижат за естествената атмосфера в учебно заведение и понижаване на административната тежест за учителите, с цел да преподават по-ефективно. " До така и така угнетените учители доближават анкети с въпроси дали са мъже, дами или нещо си друго (и да се дефинират какво е това друго), вместо да се търси фокуса върху качествената работа в часовете. Такова " друго " животно няма, а всеки който твърди сходно нещо би трябвало да се лекува "

" Предстоят образования на учители по взаимния план на профсъюз " Образование " и ЛГБТИ по отношение на полезностите и правата на " другите ". В близко бъдеще можем да чакаме учители, дружно с класовете си, да се включат в " София прайд " като извънкласна активност ", обезпокоени са от Вътрешна македонска революционна организация - София област.

Според тях, е " извънредно време е да постави завършек на този цирк, на който ставаме очевидци в последните няколко месеца. Поредният опит на така наречен Велики сили - както преди по този начин и през днешния ден, огромните страни от западна Европа, да измислят нови полове, ще приключи както всички небивалици до момента - с провал. Пример Югославия, шопска нация и др ".

Вътрешна македонска революционна организация приканват да спре достъпът на всички фондации, организации и Неправителствени организации до българските учебни заведения, да оставят на мира нашите деца, с цел да правят на мира главното, за което са в учебните заведения - да учат. " За да може българските учители да възпитават бъдещите генерации в родолюбив дух, с цел да може от българските учебни заведения да излизат учени като Любомир Милетич, професори като Александър Балан, а не заболели мозъци като тези ЛГБТИ. За да може да градим крепко българското общество ", допълват те.

" Днес, 2 февруари, честваме обичайния български празник Петльовден - знак на мъжката мощ, а не както им се желае ЛГБТИ организации - ден на сбърканите мозъци ", завършват своята декларация Политическа партия " Вътрешна македонска революционна организация - Българско национално придвижване " -Софийска област.

Припомняме, по отношение на мощното публично опълчване и множеството митинги към желанието на властта да ратифицира Истанбулската спогодба от Българска социалистическа партия оповестиха, че ще предизвикват референдум по въпроса.

Още при започване на годината левицата се разгласи срещу ратификацията, макар че с това си заслужи и първата по-сериозна рецензия на водача на ПЕС, а и някогашен водач на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.

Припомняме, на 3 януари т.г. министрите от третия кабинет " Борисов " одобриха Истанбулската спогодба и дадоха опция тя да бъде прегледана в Народното събрание. Документът обаче спря още на равнище комисии.

Припомняме, че Истанбулската спогодба бе призната нееднозначно у нас. Съмнения провокират дефиницията за пол и стандартите, свързани с него, както и спекулациите, че ще бъдат приети " трети пол " и гей браковете.

Светият синод се разгласи срещу ратификацията на документа и видя в нея " духовна гибел ". Мнението на православната черква бе припознато и от католическата черква у нас.

Мюфтийството също посочи, че Истанбулската спогодба не е привилегия за българските мюсюлмани. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР