Ръководството на Пирин изрази негодуванието си от преместването на мача

...
Ръководството на Пирин изрази негодуванието си от преместването на мача
Коментари Харесай

От Пирин недоволстват заради преместването на мача със Славия

Ръководството на Пирин изрази негодуванието си от преместването на мача им със Славия, който по стратегия трябваше да се играе на 17 март от 12,30 часа, само че бе преместен с два дни по-късно за 17,30 часа.

Вижте какво гласи известието в страницата на " орлетата ":

" ДО Нова Броудкастинг груп и Футбол Про Медия

ДО СТК на БФС

ДО Председателя на БФС господин Борислав Михайлов

Възражение

От ОФК Пирин ЕООД Благоевград

Уважаеми сътрудници,

Във връзка с решението на СТК на БФС от 14.03.2018, срещата от 26-ти кръг на шампионата на Първа Лига сред ПФК Славия София и ОФК Пирин ЕООД Благоевград да се организира на 19.03.2018 от 17:30, а не както е по стратегия на 17.03.2018 от 12:30, ОФК Пирин ЕООД Благоевград изрично възразява против по този начин направената смяна, подбудена от неразбираеми, най-малко на нас, претекстове.

В нито един миг през последните 24 часа, никой чиновник в ОФК Пирин ЕООД Благоевград не е бил осведомен или допитан от страна на ПФК Славия София, тим с който постоянно сме имали отлична връзка, за по този начин наречената " молба " до СТК на БФС.

Напомняме Ви, че през миналата седмица, ОФК Пирин Благоевград изигра 3 мача в границите на 7 дни, като един от тези дуели бе изигран в условия, които бяха идентични на отсрочения мач на ПФК Славия София в Русе.

Отлагането на нашия мач, също по този начин, води до отрицателни и комплицирани логистични, организационни и чисто спортни последици, като:

1. ОФК Пирин е излъчил двама съществени национални състезатели, които по същото време би трябвало да се на лагер сборове със съответните си тимове.

2. Треньорският щаб на клуба към този момент трети ден води специфична подготовка за идната среща и режимът на състезателите е надъхан на спецификите за изиграването му в събота от 12:30.

3. Платен и непокътнат е хотел за предмачов лагер, който не е допустимо да ангажираме за новите дати. Губим средства от неустойки.

4. Последно, само че най-важно, близо 100 последователя на Пирин са организирали екскурзия до София за Събота, като тази смяна, която вкарва дуела в работно време, автоматизирано принуждава 90% от тях да не поддържат тима.

Нелогично и извънредно обидно е, че за това,надяваме се не извънредно решение на СТК на БФС, не бяхме запитани или известени авансово. Не са ни известни и претекстовете, които постановат по този начин взетото решение.

Искрено се надяваме решението да бъде преразгледано и дуелът от 26-ти кръг на шампионата на Първа Лига сред ПФК Славия София и ОФК Пирин ЕООД Благоевград да се организира както е по стратегия на 17.03.2018 от 12:30 ".

 От Пирин скочиха поради Каранга
От Пирин скочиха поради Каранга

Клубът пусна декларация
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР