Ръководството на ПФК Левски ще отпусне 700 билета на Лудогорец

...
Ръководството на ПФК Левски ще отпусне 700 билета на Лудогорец
Коментари Харесай

Левски дава 700 билета на Лудогорец за дербито

Ръководството на ПФК " Левски " ще отпусне 700 билета на Лудогорец за дербито сред двата отбора на 5 юни. Двубоят е от 25-ия кръг на първа професионална футболна лига с начален час 21.00 часа на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " и ще бъде излъчена директно по по телевизия Диема Спорт, БНР и Дарик радио.

" След наредбите, които би трябвало да спазим, ще може да предоставим към 700 билета или 30% от потенциала на бранш " Г " на стадион " Георги Аспарухов " за последователите на Лудогорец ". Това съобщи в изявление за " Хоризонт " билет мениджърът на " Левски " Милен Желев. Той разгласи, че в случай че останат свободни билети за дербито с Лудогорец в петък, ще бъдат пуснати за свободна продажба в деня на мача.

" Този сезон " Левски " усъвършенства още един връх. Бяха продадени 5700 абонаментни карти. За страдание обаче не може всички тези притежатели на сезонни пропуски да влязат на стадиона за мача с Лудогорец. Ние желаеме от всеки почитател, който е купил абонаментна карта, да се свърже с клуба и да съобщи дали ще идва на мача, или не. Допускаме опцията, че ще имаме картодържатели, които няма да могат да дойдат и в деня на мача сме подготвени да пуснем билети в свободна продажба. До момента има продадени над 500 билета, само че чакам всички позволени за продажба места - към 4900 за секторите " А ", " Б " и " В " да бъдат изкупени ", добави Милен Желев пред БНР.

Спас Русев с неповторим подарък за " Левски "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР