Ръководството на ПФК Левски е извършило всички належащи плащания на

...
Ръководството на ПФК Левски е извършило всички належащи плащания на
Коментари Харесай

П.Колев: Левски си плаща задълженията към НАП

Ръководството на ПФК Левски е направило всички належащи заплащания на този стадий - към Национална агенция за приходите по съглашението за разсрочване на задълженията, както и по делото, заведено от мениджърска организация, което можеше да докара до лишаване на три точки от актива на тима в Първа лига. Това съобщи изпълнителният шеф на клуба Павел Колев пред бтв.

" Спокоен съм. Аз работя по организацията. На 15-ти имаме мач, групирам сътрудниците на оперативка. Доколкото знам, тимът е спокоен. Говоря с тях. Мисля, че всичко е наред Няма запор на сметките на Левски. Работим си обикновено. Това е доста елементарно проверимо. Всеки, който има потребност от информация за Левски, може да се обърне непосредствено към мен. Когато имам какво да кажа, ще го кажа. Сега сега неяснотата е прекомерно огромна, с цел да се обръщам към хората. И аз желая информация, единствено че нямам. Важните заплащания ги направихме предходната седмица, в петък (31 януари). Платихме на Национална агенция за приходите по съглашението за разсрочване на отговорностите и платихме тази присъда от КАС. Мисля, че друго незабавно няма. Има организационни разноски - наем на стадион " Васил Левски ", ток, парно, вода ", съобщи Колев.

Изпълнителният шеф на Левски съобщи, че не е имал контакт с финансовия покровител на отбора Васил Божков и формалния притежател Георги Попов, които бяха задържани преди дни в Обединените арабски емирства.

" Няколко пъти споделих, че бюджетът на Левски сега е сред 1,5 млн. и 2 млн. на месец. 1,5 млн. е санитарният най-малко. Понеже чувам доста мнения дали това е доста или малко - бюджетът зависи от визията, от това, която търсиш, от задачите, от тактиката. Ако имаш опция да си позволиш тези цели, би трябвало да си подготвен и на по-висок бюджет. Когато нямаш бюджет, променяш задачите. От тази позиция, ние сме гъвкави. Предполагам и хората, които ще ръководят Левски. Когато финансовите благоприятни условия са други, задачите са разнообразни. Няма да се влага толкоз в базата, няма да се заплащат толкоз високи заплати в администрация, детско-юношеска школа и първи тим. Всички тези неща, които можехме да си позволим като поправки, ще отпаднат. Не е необходимо да платим 2 млн. Просто в един миг би трябвало да платим заплати на играчите, което е най-голямото перо. Надявам се дотогава всичко да е ясно ", добави Колев.

Първият мач на " сините " след зимната пауза ще бъде дербито с ЦСКА София на 15 февруари на ст. " Виваком Арена Георги Аспарухов ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР