Ръководството на ПФК Крумовград обяви, че прекратява сътрудничеството със старши

...
Ръководството на ПФК Крумовград обяви, че прекратява сътрудничеството със старши
Коментари Харесай

Велислав Вуцов вече не е треньор на ПФК Крумовград

Ръководството на ПФК Крумовград разгласи, че приключва съдействието със старши треньора на отбора Велислав Вуцов. Отборът приключи есенния дял на шампионата във Втора лига на 2-о място с 30 точки, на 5 от водача ЦСКА 1948 II, само че действително са първи като кандидат за влизане в елита.

" Бихме желали да съобщим на всички почитатели на ФК Крумовград, че тимът и господин Велислав Вуцов публично се разделиха по взаимно единодушие. Тимът на Крумовград би желал да изкаже откровени благодарности за приноса към тима на господин Вуцов. Ръководството му пожелава да е здрав и да има нови професионални триумфи ", се споделя в формалната страница на крумовградчани.

Велислав Вуцов е вторият треньор на отбора през тази есен. Той пое тима на 4-и октомври, когато бяха на 1-о място в класирането. Преди това отпред беше младият и перспективен гръцки експерт Акис Вавалис.

За момента са уредени два зимни лагера на тима. Първият ще бъде в Равда, а на 14-и януари най-вероятно отборът ще пътува за Турция за втората част от предсезонната работа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР