Ръководството на организира втора среща със своите привърженици, на която

...
Ръководството на организира втора среща със своите привърженици, на която
Коментари Харесай

Шефовете и феновете на Левски с нова среща за бъдещото сдружение

Ръководството на провежда втора среща със своите последователи, на която да се разиска концепцията за основаване на съдружие. Както е известно, " сините " имат желание да бъде основано съдружие, което в бъдеще да се снабди с всички акции на клуба. По този метод ръководството на Левски ще попадне в ръцете на всички почитатели.
Мажоритарният притежател на Левски, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще се срещнат с последователи в Хаскоро директно преди гостуването на Арда (Кърджали) в Първа лига. Ръководството на " сините " към този момент провежда сходна среща, която се състоя преди седмица на стадион " Георги Аспарухов ".
Публикуваме известието на Левски без редакторска интервенция:
" Уважаеми последователи,
В събота, 27 ноември „ ПФК Левски “ взаимно с фенклуб „ Непримиримите – Синьо Хасково “ провеждат левскарска среща в града!
В 10:30 часа пред постройката на „ Община Хасково “ ще бъде отворен мобилният почитател магазин. Освен формалната екипировка на обичания отбор, ще може да бъдат открити огромна част от продуктите от сбирката „ Никой с изключение на нас самите “ и още доста други. Привържениците на „ Левски “ ще имат опция да възобновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.
В 12:00 часа в зала в непосредствена непосредственост мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков и ръководителят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят плана „ Левски на левскарите “ с последователите от Хасково и района, и ще беседват по настоящи тематики по отношение на положението и бъдещето на клуба.
Мобилният почитател магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде ситуиран пред бранша на „ сините “ последователи един час преди дуела с „ Арда “, който започва в 17:30 часа. "
В същото време от Левски оповестиха, че в четвъртък от 12 часа изпълнителният шеф Иво Ивков ще даде конференция по отношение на значимите тематики в клуба от миналия месец от встъпването в служба на новия Управителен съвет на клуба. Ивков съобщи неотдавна, че .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР