Ръководството на МанчестърСити е организирало създаването на фен-зона в центъра

...
Ръководството на МанчестърСити е организирало създаването на фен-зона в центъра
Коментари Харесай

Феновете на Ман Сити ще гледат финала срещу Интер в центъра на града

Ръководството на МанчестърСити е провело основаването на фен-зона в центъра на града, където ще бъде излъчен финала в Шампионската лига против Интер за почитателите, които няма да пътуват към Истанбул, оповестява пресата в Англия. Шампионите на Премиър лийг ще се стремят към първи трофей в шампионата, а почитателите на “гражданите ” получиха малко по-малко от 20 хиляди билета за дуела на олимпийския стадион “Ататюрк ” в турската столица. 
 Пеп: Започнах да виждам мачове на Интер и към този момент съм впечатлен Пеп: Започнах да виждам мачове на Интер и към този момент съм впечатлен
Организирането на фен-зона в центъра на града се е наложило, защото на стадиона на МанчестърСити в деня на финала в Шампионската лига ще има концерт и няма опция почитателите на отбора да бъдат събрани там. Зоната в центъра на Манчестър ще е с потенциал от 6 хиляди искащи да гледат мача. Сити провежда сходна зона и при финала в Шампионската лига против Челси през 2021-а, който бе изгубен с минималното 1:0.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР