Ръководството на Левски стартира операция по задържането в състава на

...
Ръководството на Левски стартира операция по задържането в състава на
Коментари Харесай

Левски ще опита да задържи Сундберг

Ръководството на Левски започва интервенция по задържането в състава на Ноа Сонко Сундберг, написа " Тема Спорт ". Шефовете държат националът на Гамбия да подпише нов контракт. Настоящото съглашение сред двете страни изтича през идващото лято. Това значи, че в случай че сините не сключат нов договор с играча, то през зимата той ще може да договаря свободно за собствен трансфер в различен отбор. И с след края на започващата след дни акция да премине в него като свободен сътрудник. Всъщност, по същия метод той дойде на „ Герена “. В края на 2021 година той подписа с Левски, който влезе в действие от началото на идната. Това стана допустимо, откакто взаимоотношенията му с шведския Йостерсунд към този момент бяха завършили.

От идването си в отбора по гледище на Станимир Стоилов Сундберг е закрепостен титуляр. Той има общо 51 мача за Левски във всички шампионати, в които означи 1 гол. Гамбиецът с шведски паспорт е със статут на „ началник на защитата “ на „ Герена “. Именно до него стартира да израства Хосе Кордоба, който стигна до националния тим на Панама и притегли погледите на редица задгранични тимове.

От Левски към този момент работят по удължаването на контракта и на различен главен състезател. Това е халфът Андриан Краев. Полузащитникът направи доста мощна пролет и си върна мястото в националния тим. Към него има интерес от задгранични клубове и няма да е изненада, в случай че в края на трансферния прозорец бъде продаден. Николай Костов държи да го има в състава за идните евросблъсъци. Още повече, че Левски бе изоставен от основен футболист в полузащитата – Филип Кръстев, а негов заместител към момента не е притеглен. Както е известно, водят се диалози с Георги Миланов за негово завръщане на „ Георги Аспарухов “. Договорът му с Ал Дафра изтече и сега той е свободен сътрудник.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР