Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай

...
Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай
Коментари Харесай

Трус на ,,Герена“: Левски иска да се отърве от Ники Михайлов, спешно му търсят заместник

Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай Михайлов по време на зимната пауза на шампионата. Договорът на вратаря с клуба изтича на 30 юни 2024 година, само че на „ Герена “ желаят раздялата да се случи по-скоро, твърди БЛИЦ.
35-годишният Михайлов е бил упрекнат от треньорския щаб за загубата от Берое в Стара Загора с 1:2. Въпреки че единият от головете падна поради централния бранител Кристиан Димитров, стражът е бил умишлен за основния провинен. За похлупак идва и отрицателното отношение на част от почитателите към Ники.
В тази връзка „ сините “ босове към този момент търсят негов заместител, гледайки профили и видеоклипове на вратари. В полезрението им има и двама такива от родния футболен хайлайф.
Все отново не трябва да се не помни, че Николай Михайлов е играчът с максимален стаж на „ Герена “ от всички сегашни футболисти на тима. Той е и единственият измежду тях с най-хубава визитка отвън България – с Твенте е ставал първенец и притежател на Купата и Суперкупата на Нидерландия, а преди този момент подписа контракт с Ливърпул.
„ В нашия клуб от време на време има необяснимо отрицателно отношение към някои ветерани. Към хора, които към този момент не играят футбол, само че са дали много на Левски. Хубаво би било това да се промени. Ако в действителност се стигне до разлъка с Ники Михайлов, тя би трябвало да стане през парадния вход, а не през храсталаците край помощните стадиони на „ Герена “, разясняват почитатели на „ сините “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР