Ръководството на Левски обяви, че билетите за домакинството на Дунав

...
Ръководството на Левски обяви, че билетите за домакинството на Дунав
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба билетите за мача с Дунав

Ръководството на Левски разгласи, че билетите за семейството на Дунав към този момент са в продажба. Срещата е на 1 декември на " Герена " от 17:30 часа. Пропуските могат да бъдат открити във почитател магазина, който се намира на бранш " А ".
 Левски - Ботев (Пд) @@@
В деня на самата среща, входни талони ще се продават и на касите на стадиона от 12:00 часа до края на първото полувреме.

Цените са както следва:

Сектор " А " - 10 лева (Блок 3), 15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор " В " - 10 лева
Сектор " Б " - 7 лева
Сектор " Г " - 7 лева (гости)

Ето какво допълват " сините ":

" В мощ остава акцията на ПФК Левски, целяща да притегли от ден на ден фамилии и деца на стадиона. Срещу Дунав Русе още веднъж ще бъде отворен блок 3 в Сектор А - редове от 1 до 22 включително /места от 16 до 30 вкл./, в който против билет от 10 лева всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 година Двама възрастни с до две деца до 14 година пък ще влизат на тези места против 15 лева За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с закрепен вход 3 на бранш А.
Цената за ВИП Семейния бранш " Vivacom " е 40 лв., като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни съпровождат до две деца до 14 година, то цената е 60 лв.. В бранша за дребните почитатели са планувани редица занимания, като джаги, плейстейшън 4, безвъзмездни пуканки, среща с талисмана " Лъвски " и едни от най-хубавите места на стадиона. Към фамилния бранш " Vivacom " се влиза през ВИП входа на Сектор А ". Първа лига 17 кръг, събота 1 декември  Левски 17:30  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР