Ръководството на Левски и халфът Жорди Гомес преговарят за раздяла.

...
Ръководството на Левски и халфът Жорди Гомес преговарят за раздяла.
Коментари Харесай

Левски пред раздяла с Жорди Гомес

Ръководството на Левски и халфът Жорди Гомес договарят за разлъка. Очаква се тя да стане факт до края на месеца. 33-годишният футболист дойде на “Герена” преди година. Той бе закрепостен титуляр - през 2017/18 записа 38 дуела във всички шампионати, в които означи 5 гола. Гомес бе индивидът, който пропусна дузпа във финала против Славия за Купата на България, който в постоянното време приключи 0:0, а след това “сините” изгубиха след удари от бялата точка.

През тази акция Гомес също бе на терена във всички мачове - влезе като запаса само при равенството с Черно море, а в останалите бе титуляр. Той още не е разкрил головата си сметка, а оня ден асистира на Станислав Костов при попадението на нападателя против Ботев (Враца). Гомас обаче евентуално щеше да играе по-рядко, в случай че не бяха травмите на Кали Тиам и Филипе Нашименто, както и в случай че Левски не бе изпуснал през лятото Роман Прохазка като свободен сътрудник. Испанецът бе един от хората, които надигнаха глас в съблекалнята, откакто шефовете забавиха възнагражденията на тима.

От управлението на клуба към този момент работят по привличането на нов халф. Освен да се вземе полузащитник, новият треньор Славиша Стоянович упорства и за привличането на бек и нападател.

“Тема спорт”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР