Ръководството на футболния клуб Левски изрази възмущение от повдигането на

...
Ръководството на футболния клуб Левски изрази възмущение от повдигането на
Коментари Харесай

Левски се скара на двама бъдещи депутати, че лобирали за ЦСКА

Ръководството на футболния клуб " Левски " изрази отвращение от повдигането на тематиката за стадион " Българска войска " по време на договарянията за съдружно държавно управление сред " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " предходната седмица.

" Левски " не показва съответни имена, само че евентуално засяга определените за депутати Радостин Василев от Има Такъв Народ и Иван Ченчев от Българска социалистическа партия, които са работили за ЦСКА.

Радостин Василев се спряга и за министър на спорта в възможното ново държавно управление.

Те сложиха на масата тематиката за стадиона на ЦСКА в Борисов градина и базата в Панчарево. От години притежателят на " алените " Гриша Ганчев желае да построи нов стадион на мястото на досегашния, както и клубът да получи на концесия базата в Панчарево, само че досега това не се осъществя.

Позицията на " Левски ":

" Левскари,

заявяваме, че " Левски “ постоянно е стоял настрана от политиката. Въпреки това с изненада установихме, че по време на политическите съвещания за сформиране на кабинет тематика №1 станаха проблемите на съответен футболен клуб, а ролята на лобисти пред страната изиграха двама " прочувствено свързани “ с този клуб представители на политически обединения.

За нас това е неприемливо и ви уверяваме, че с нараснало внимание ще следим всичко протичащо по този въпрос и при решения накърняващи ползите на обичания клуб, ще реагираме ".

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР