Ръководството на ФК Хебър 1918(Пазарджик) съобщи какъв ще бъде реда

...
Ръководството на ФК Хебър 1918(Пазарджик) съобщи какъв ще бъде реда
Коментари Харесай

Хебър обяви как ще се влиза на мача с ЦСКА

Ръководството на ФК Хебър 1918(Пазарджик) заяви какъв ще бъде реда за допуск на почитателите за идния мач от шампионата за Купа България против ЦСКА, който ще се организира на 22.09.2021 година, сряда, от 16.00 часа на стадион „ Георги Бенковски” в град Пазарджик.

Публикуваме цялостния текст на известието, изпратено до медиите:

1. В продължение на политиката на Община Пазарджик и ФК Хебър от 2017 година насам за всички контролни и публични мачове входът на стадион „ Г. Бенковски” да бъде свободен, ви осведомяваме, че билетите и за мача с ЦСКА ще бъдат с нулева стойност за почитателите на домакини и посетители.

2. Всички последователи на ЦСКА, без значение дали са от Пазарджик, региона или други обитаеми места от страната, би трябвало да заемат местата си в бранша за посетители, който се намира на западния вход на стадиона, директно до огромния неестествен терен.

3. За последователите на Хебър и неутралните фенове на срещата са отредени останалите 3 бранша на стадиона - „ А”, „ Б” и „ В”.

В бранш „ А” по традиция ще се влиза с авансово раздадени билети, като се изключи построените настрана от него нови два блока – 1 и 2.

4. В бранш „ В”, където до началото на срещата ще бъдат сложени нови седалки допускът ще бъде, подобен с този за останалите футболни срещи от шампионата на Втора ПФЛ. Същото важи и за искащите да изгледат срещата от бранш „ Б”, който се намира до източния вход на стадион „ Георги Бенковски”.

5. Ръководството на ФК Хебър приканва искащите да изгледат футболната среща почитатели да заемат местата си на стадион „ Георги Бенковски” най-малко с 45 мин. по-рано от елементарното, защото поради ограниченията по обезпечаване сигурността по трибуните влизането на спортното оборудване ще става в пъти по-бавно.

6. Във връзка с разпорежданията на РЗИ ви подсещаме, че провеждането на спортни надпревари с аудитория се позволява при заемане на не повече от 30 %-та от местата, съблюдаване на физическа отдалеченост от минимум 1.5 метра и носене на защитни маски за лице.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР