Ръководството на ФК Черноломец 1919 Попово подаде заявка за участието

...
Ръководството на ФК Черноломец 1919 Попово подаде заявка за участието
Коментари Харесай

Черноломец подаде заявка за Трета лига

Ръководството на ФК Черноломец 1919 Попово подаде поръчка за присъединяване на отбора през идващия шампионат - 2019-2020 година в шампионата на Североизточна Трета лига на България. Заявката бе импортирана в Зоналния съвет на БФС - Варна от ръководителя на управителния съвет на клуба - Васил Стоименов, оповестиха от клуба.

Жребият за новия сезон в третия ешелон на българския футбол в Североизточната група ще се тегли на 2 август (петък) във Варна, а началото му ще бъде обещано с дуелите от първия кръг, които ще се изиграят на 10 август (събота).

На 9 юли тимът на "Черноломец 1919 " стартира и лятната си подготовка за идното състезание, като за старши треньор на отбора бе притеглен и назначен експертът Диян Кирилов от Търговище, който зае поста си и към този момент води подготвителния развой на клуба.

До старта на новия сезон е планувано поповският отбор да изиграе контролни срещи със съставите на Бенковски (Бяла), Ботев (Нови Пазар) и Светкавица (Търговище).

Заявката на поповци идва като същински безоблачен лъч за Зоналния съвет на БФС-Варна, които от много години са принудени да основават състезание с най-малък брй тимове. Към момента участниците в тази зона са 12, а с поповския клуб се усилват на 13.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР