Наставникът на ЦСКА – тамен Белчев вярва, че с две

...
Наставникът на ЦСКА – тамен Белчев вярва, че с две
Коментари Харесай

Стамен Белчев: С две победи сме втори

Наставникът на ЦСКА – тамен Белчев има вяра, че с две победи отборът му ще приключи на второ място. Според него това е тъпо все още, само че от следващата година клубът ще опита да бъде измежду кандидатите за купата.

Ето какво показа Белчев преди срещата с Черно море, която е основна.

„ Не мисля, че тимът се намира в неприятна форма. Резултатите не са това, което всички чакаме. В офанзива имахме положителни неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни доближи за победа. Имам искания за играта в отбрана на целия тим. Когато съперникът отнеме топката, всички би трябвало да бъдат проведени и да оказват помощ в отбрана. Това ще се получи.

Има време, дано свърши сезонът. Изцяло съсредоточен съм върху оставащите мачове на тима. Последната дума има управлението. Когато нямаме триумфи вкъщи или на открито, е притеснително. Работим върху това и се надявам скоро да се върнем на победния път в най-кратък период.

Очакваме всичко. Най-нормалното е тимът на Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще реализираме второто място. Пак споделям, че е тъпо да се борим за второто място. Надявам се през идващия сезон да изглеждаме доста по-добре и да сме главен съперник да станем първенци.

Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха неверни стъпки, само че не мисля, че разликата сред нас и Лудогорец е огромна. Футболистите са експерти. Дали аз ще съм треньор, или някой различен, дали ще бъде един притежател, или някой различен, те би трябвало да пазят своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100 % виновни в подготвителния развой “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР