Ръководството на Булгаргаз“ ЕАД сигнализира Специализирания отдел Киберсигурност“ при ГДБОП

...
Ръководството на Булгаргаз“ ЕАД сигнализира Специализирания отдел Киберсигурност“ при ГДБОП
Коментари Харесай

Мамят от името на „Булгаргаз“

Ръководството на „ Булгаргаз “ ЕАД алармира Специализирания отдел „ Киберсигурност “ при ГДБОП – Министерство на вътрешните работи и Държавната организация „ Национална сигурност “ за вероятни опити за финансова машинация от името на сдружението посредством подправени уеб сайтове и изявления.

Под заглавията „ Булгаргаз взаимно с българското държавно управление разгласи основаването на капиталова платформа за всички в страната ” и „ Булгаргаз е разрешил на жителите на България търговия с газ “ се тиражира информация с изцяло лъжливо наличие, употребяваща името на компанията и на изпълнителния й шеф, както и логото на сдружението. В изявленията се твърди, че „ Булгаргаз “ е основало капиталова платформа и жителите, които влагат в нея, ще имат обезпечена облага от 300%. Подобни изказвания изрично не дават отговор на истината.

„ Булгаргаз “ ЕАД е комерсиално сдружение, което не събира и не обработва персонални данни на физически лица, няма капиталови планове и респективно не търси вложители в лицето на българските жители. Служители на „ Булгаргаз “ ЕАД не се обаждат по телефона, с цел да приканват жители да влагат в каквито и да било капиталови планове.

В допълнение „ Булгаргаз “ ЕАД си резервира правото да предприеме съответните правни дейности против лица или организации, които нелегално употребяват неговото име, въздействие, лого, както и всяка друга информация, обвързвана с сдружението и управителните му органи.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР