Ръководството на Ботев Пловдив обяви, че клубът ще отбележи тържествено

...
Ръководството на Ботев Пловдив обяви, че клубът ще отбележи тържествено
Коментари Харесай

Ботев Пд ще отбележи тържествено рождението на своя патрон

Ръководството на Ботев Пловдив разгласи, че клубът ще означи тържествено рождението на своя патрон Христо Ботев на 6 януари.

Ето какво написаха „ жълто-черните ”:

Уважаеми Ботевисти,

На 6 януари ще отбележим тържествено 176-годишнината от рождението на нашия патрон – Христо Ботев.

Ето каква е и формалната стратегия за празничния ден:

В 08.00 часа от стадион „ Христо Ботев “ ще потегли проведената от „ Фондация Жълто и Черно “ екскурзия до Калофер. Към същата ще се причислят десетки деца и треньори от ДЮШ на Клуба, голям брой възпитаници, преподаватели и шефове от Хуманитарната гимназия „ Св.св. Кирил и Методий “, Професионалната гимназия по вътрешна архитектура и дървообработване „ Христо Ботев “, както и представители на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.

В 11.30 часа в Калофер ще стартира формалната гала по честване 176 години от рождението на Христо Ботев, на която стотици „ жълто-черни “ сърца ще покажат своята благодарност и любов към великия българин.

В 13.15 часа, в Цар Симеоновата градина на Пловдив, пред делото на Безсмъртния ще сведат глави и футболистите от представителния мъжки тим на ПФК „ Ботев “, както и неговото спортно-техническо и административно управление.

В 15.00 часа пред паметника на Христо Ботев на клубния стадион ще се състои и последното за деня събитие по отдаване на респект към патрона ни. Завръщащите се от Калофер ботевисти, както и всички последователи на „ Ботев “, искащи да участват на събитието, ще могат да поднесат своите венци и цветя, а слово за живота и делото на Ботев ще произнесе Димитър Минев – шеф на Народна библиотека „ Иван Вазов “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР