Ръководството на Байерн Мюнхен е осъществило контакт с вратаря на

...
Ръководството на Байерн Мюнхен е осъществило контакт с вратаря на
Коментари Харесай

Байерн осъществи контакт с още един вратар

Ръководството на Байерн Мюнхен е осъществило контакт с вратаря на Борусия Мьонхенгладба Ян Зомер, твърди Скай спорт. Баварците са в търсене на нов пазач след тежката травма на Мануел Нойер. Капитанът на отбора счупи крайник и е навън до края на сезона. 

Швейцарският национал е втора алтернатива за баварците. На " Алианц Арена " желаят да си върнат Александър Нюбел, който играе чартърен в Монако с контракт до края на сезона. Германския хегемон обаче първо би трябвало да стигне до съглашение с " монегаските " за прибързано преустановяване на преотстъпването, а по-късно да убедят стража да се завърне на " Алианц Арена ". Самият той обаче желае гаранции, че ще играе и след възобновяване на Нойер, което прави договорката мъчно осъществима. 

Bayern have contacted Yann Sommer. The Swiss goalkeeper is an alternative if an agreement with Nübel/Monaco cannot be reached. Sommer's contract at Gladbach expires in the summer, so he would be relatively cheap. He can imagine a move to Munich []
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
Поради тази причина от Байерн са се свързали със Зомер, като той е предпочетен пред Доминик Ливакович и Ясин Буну, който са скъпи. Договорът на 33-годишния швейцарец с Гладбах е до края на сезона и привличането му би било по-лесно от икономическа позиция. 

Самият вратар също гледа " би си показал " възможен трансфер в Мюнхен. 

Зомер е част от Борусия Мьонхенгладбах от 2014 година, когато беше притеглен от Базел. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР