Ръководството на баскетболния Левски Лукойл излезе с позиция срещу съдиите

...
Ръководството на баскетболния Левски Лукойл излезе с позиция срещу съдиите
Коментари Харесай

Левски Лукойл излезе с позиция срещу съдиите на мача с Балкан


Ръководството на баскетболния Левски Лукойл излезе с позиция против съдиите на вчерашния първи дуел от финала на родното състезание. "Сините " изгубиха с 69:71, а след срещата треньорът Константин Папазов се оплака от реферите.

Ето позицията на Левски Лукойл, публикувана преди минути:

Ръководството на БК Левски Лукойл показва оскърбление и отчаяние от държанието на съдийския състав, който неколкократно излезе с радикално разнообразни решения в идентични обстановки и в последна сметка повлия на резултата в завършилия първи мач от финалната серия за купата в българския баскетболен шампионат.

Поздравяваме тима на Балкан за сърцатата игра и отчитаме слабостите в нашата, само че не можем да подминем обстоятелството, че нашият тим бе несправедливо ощетен от реферите.

В течение на цялото състезание, неведнъж треньори и президенти на клубове-наши съперници си позволяваха преди, по време и след срещи с нашия клуб да насочат безпочвени обвинявания към реферите в преднамерено съдийство.

Изглежда страхът от нови такива обвинявания през вчерашния ден се оказа по-силен от устрема към заслужено и правилно водене на мача. Призоваваме съдийската гилдия на БФБ да не се поддава на напън и да остави борбата за купата в българския баскетболен шампионат да се взема решение на терена.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР