Ръководството на Барселона очаква скоро да осъществи трансферите на Филипе

...
Ръководството на Барселона очаква скоро да осъществи трансферите на Филипе
Коментари Харесай

"Барселона" очаква скоро да приключи трансферите на Коутиньо и Дембеле

Ръководството на " Барселона " чака скоро да реализира прехвърлянията на Филипе Коутиньо и Усман Дембеле. Генералният управител на клуба Пеп Сегура разгласи, че бразилският плеймейкър и френското крило са все по-близо до " Камп ноу ".

" Близо сме до Коутиньо и Дембеле. Обсъждаме техните покупко-продажби, само че не знаем по кое време ще бъдат финализирани ", сподели Сегура пред каталунската телевизия TV3 по време на дуела за Суперкупата на Испания против " Реал " (Мадрид) (0:2).

Попитан дали чака двамата да бъдат привлечени до края на трансферния прозорец, Сегура съобщи: " Да, чакаме ". " Знаем, че би трябвало да подсилим тима и тъкмо това вършим. Трябва да помогнем на отбора ", добави испанецът.

Според медиите в Испания " Барселона " към този момент е постигнал съглашение с " Борусия " (Дортмунд) за трансферната сума на Дембеле. Твърди се, че каталунците ще платят 100 милиона евро в този момент, както и 30 милиона в бонуси при положително показване.

Ситуацията с Коутиньо е по-сложна, защото " Ливърпул " не желае да се разделя с най-важния си състезател. Бразилецът обаче внесе молба за трансфер единствено няколко часа, откакто клубът разгласи, че той сигурно ще остане на " Анфийлд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР