Ръководството на Атлетико Мадрид разпространи официално становище по повод коментарите

...
Ръководството на Атлетико Мадрид разпространи официално становище по повод коментарите
Коментари Харесай

Заформя се огромен скандал между Барса и Атлетико за Гризман

Ръководството на Атлетико Мадрид популяризира публично мнение във връзка мненията на президента на Барселона Хосеп Бартомеу, че през вчерашния ден двата клуба са имали среща по отношение на нападателя на „ дюшекчиите” Антоан Гризман.

От Атлетико признаха за тези диалози, само че в това време разкриха за секрети договаряния сред Барселона и футболиста още през май тази година.

„ След днешните мнения на президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу по отношение на нашия състезател Антоан Гризман, футболен клуб Атлетико Мадрид би желал да посочи следното:

„ На 14 май, Антоан Гризман осведоми Мигел Анхел Жил, Диего Пабло Симеоне и Андреа Берета за своето решение да напусне нашия клуб в края на сезона. В дните след тази среща, Атлетико Мадрид разбра, че Барселона и играчът са постигнали сделка през май, по-специално в дните след реванша в шампионската лига против Ювентус, когато са преговаряли по отношение на изискванията на съглашение от средата на февруари.

Що се отнася до изказването на Бартомеу от през днешния ден, бихме желали да споделим, че среща сред Мигел Анхел Жил, изпълнителният шеф на Барселона Оскар Грау през вчерашния ден в действителност имаше по молба на Барселона. На тази среща Грау изрази планове, макар че откупната уговорка в контракта на Антоан Гризман бе понижена от 200 на 120 млн. евро и влиза в действие от 1 юли, да бъде платена по-късно.

Разбира се, отговорът на Атлетико Мадрид бе отрицателен, защото имаме вяра, че Барселона и играчът демонстрират пренебрежение към Атлетико и неговите почитатели.

Вследствие на това, през днешния ден, Атлетико Мадрид осведоми играча, неговата сестра и негов сътрудник и юристът му, че Антоан Гризман, в сходство с договорните си връзки с клуб, би трябвало да се яви идната неделя в клубната база, с цел да стартира подготовка със своите съотборници”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР